Babáknak & mamáknak

Minden babaápoló termékünk dermatológiailag azaz klinikailag tesztelt. Ez biztonságot ad a babaápolás során az édesanyáknak és édesapáknak egyaránt.

A kisbabáknak és kisgyermekeknek varázslatosan kellemes érzés az S.L.S és S.L.E.S. mentes babafürdetők használata. A babaápoló termékek parafinolajaktól és parabénektől mentesek, valamint biotermékekben is megengedett gyengéd konzerválószereket tartalmaznak. A termékeink GMO anyagoktól mentesek!

A gyermekek kitörő örömmel pancsolnak és élvezik a babafürdetők kellemesen üdítő illatát. A natúr babaápoló termékeinkben több mint 10%-nyi BIO mezőgazdasági termelésből származó gyógynövénykivonat segíti a bőrregenerációs folyamatokat.

A BIO babaápoló termékek esetén 90%-nyi mezőgazdasági alkotó 95%-a ökológiai termesztésből származik ezért növényvédőszer maradványoktól a biokozmetikai felételrendszereknek megfelelően – mentesek.

A legjobb bababfürdetőink: a bio tanúsított LEVENDULÁS BABAFÜRDETŐ és az érzékeny bőrre különösen ajánlható CALENDULA BABAFÜRDETŐ, valamint REISHI & BÍBOR KASVIRÁG BABAFÜRDETŐ.

Nagy sikert arattak a natural és bio popsikenőcseink, amelyek közül a HERBAL BABA POPSIVÉDŐ KRÉM  a legközkedveltebb.

A tejfogacskákat ápoló termékeink flourid és triclosan mentesek. A fogápoló géljeink használatával öröm a mindennapos fogmosás szokásának kialakítása.

A „pingvines” jelöléssel ellátott HERBAL BABA BALZSAM is nagyon közkedveltté vált, mert nem csak az időjárás ártalmaitól óvja a kisbabákat, hanem egy bőrtápláló bőrregenerációt elősegítő krém is egyben.

A vízhiányos érzékeny bőrű kisbabák testápolásához natural és bio bőrápoló olajokat javaslunk és a hidratációt bőrtápláló hatóanyagokban gazdag „lovacskás” jelöléssel ellátott LIGETSZÉPE TESTÁPOLÓ-t.

Könnyek nélkül örömmel történik a hajmosás és csökken az esélye a koszmósodásnak is a „majmocskás” jelölésű HERBAL BABA SAMPONNAL.

 

Mamáknak

Az anyukáknak elsősorban a terhességi csíkok, stria-k enyhítésére, a bőr struktúrájának megerősítésére javaslunk termékeket, valamint az anyatejes táplálás időszakában, az első fogacskák megjelenésekor a BIO MAMMY MELLÁPOLÓ BALZSAMOT javasoljuk.

A természetes gondoskodás lényeges eleme, hogy a terhesség és az anyatejes táplálás időszakában az anyukák kerüljék az alumíniumsó tartalmú dezodorokat ezért ajánljuk többek között a BIO BÍBORKASVIRÁG KRÉMDEZODORUNKAT részükre.

Az első horzsolásokat a kisgyermekek bőrén könnyebben regenerálja és a bőr regenerációját hatékonyan elősegíti a BIO CENTELLA BŐRRREGENERÁLÓ ELIXIR. Ez az Elixir kiválóan bevált az anyukáknak is enyhe bőrpír apróbb horzsolások, konyhában szerzett apróbb sérülések bőrregenerációjának támogatására. 

Termék összehasonlítás (0)
Bio Echinacea & Búzafű baba popsikrém Derma...
-15%

Bio Echinacea & Búzafű baba popsikrém Derma...

popsi, popsivédő, krém, popsikrém, méhecskés, méhecske, méh

1 980Ft 1 683Ft -15%

rating

Bőrnyugtatóés bőrregenerációt elősegítő hatásukról ismert bíbor kasvirág, cickafarkfűgyógynövények kivonatát és allantoint, valamint E- és B5-vitaminokattartalmaz. A cinkoxid és a B5-vitamin, valamint az antioxidánsokbangazdag búzafülé és a méhviasz előnyös a csecsemők részére ajánlott popsivédőkrémben. Alkalmazása: A megtisztított, szárazbőrfelületre vékony rétegben felvisszük. ÖSSZETEVŐK/INGREDIENTS (INCI): AQUA, LINUM USITATISSIMUM SEED EXTR..

Bio centella bőrregeneráló elixír Dermatológi...

3 188Ft

rating

Különlegesen érzékeny bőrre. A bőrregenerációt támogató, tápláló bioaktív komplex. Bőrgyógyászatilag tesztelt! Horzsolások és ütődések feletti bőrfelületre, hegzáródást követően hámregenerációt támogató, hidratáló bioaktív komplex, amely az érzékeny bőr táplálására szolgál és a bőr megfelelő higiénés állapotának kialakítását segíti. Alkalmazása: Vékony rétegben permetezzük a bőrfelületre. Bármely bőrtípusra egyaránt alkalmazha..

Bio gyógynövényes baba testápoló olaj Dermato...

cica, cicás

1 964Ft

rating

bőrgyógyászatilag teszteltBiotermesztésből származó gyógynövények, a körömvirág és cickafarkfű kivonatát tartalmazó bőrregeneráló olaj. Kiválóan alkalmas kisbabák érzékeny bőrének ápolására, babamasszázshoz, kisgyermekek testmasszázsához. Hatékony bőrtáplálást biztosít  a nagyon zsírhiányos bőrre nem csak kisgyermekek, hanem a felnőttek bőrére is. Alkalmazása: Vékony rétegben felvisszük a megtisztított bőrfelületre. Összetevők/IN..

Bio jojobás baba fürdőeszencia Dermatológiaila...

2 390Ft

rating

bőrgyógyászatilag teszteltKíméletesen tisztítja a bőrbarát detergensekkel az érzékeny bőrt is. Már kisgyermek kortól használható. A bőrápoló jojoba olaj és a B5 vitamin segíti a bőrregenerációt és a hajképződést is. A csicsóka, a bíbor kasvirág, levendula és izsóp kivonatának bőrnyugtató relaxáló hatóanyagai kiteljesítik. A cédrus allergénmentes illóolaja segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását. Alkalmazása: 2 ml (1 kupaknyi) 5 liter für..

Bio Mammy mellápoló balzsam Dermatológiailag te...
-15%

Bio Mammy mellápoló balzsam Dermatológiailag te...

3 280Ft 2 788Ft -15%

rating

bőrtápláló növényi olajok és viaszokbőrregenerációt támogató gyógynövények kivonatával készültméhészeti eredetű anyagokat nem tartalmazKomplex bőrápoló balzsam bármely bőrtípus bőrregeneráló mellápolására. A pisztácia gyantája a megfelelő bőrhigiénés állapotot segíti elő. A bőr regenerációját és védelmét támogató kandilla, tamanu-, jojoba és ligetszépe olajokat, E-vitamint, valamint a körömvirág kivonatát tartalmazza. Alkalmazása: vékony rét..

Calendula babafürdető Dermatológiailag tesztelt...

calendula, delfin, delfines, babafürdető, körömvirág, bio baba, bio babafürdető,

2 934Ft

rating

a mezőgazdaági összetevők 77%-a ökológiai termelésből származik• az érzékeny bőr regenerációját támogató gyógynövények kivonatával• bőrgyógyászatilag tesztelt• S.L.S és S.L.E.S. mentesGyengéd bőrtisztító babafürdető. Bőrregenerációt elősegítő és a hajképződést támogató E-, B5-vitaminnal és gyógynövények kivonatával készül.  Az édeskömény, körömvirág és  bíbor kasvirág kivonatát, valamint bőrápoló jojoba olajat tartalmaz. Alkalmazá..

Csicsóka - Neem gyermeksampon Dermatológiailag t...

majmos, majmócás, csimpis, csimpánzos, majom

2 460Ft

rating

neemfa kivonattal• bíbor kasvirág, cickafarkfű támogatja a fejbőr regenerációját• B3-, B5-vitaninokat tartalmaz• teafa, levendula illóolajokkal Az érzékeny hajas bőrre a csicsóka levél, valamint a bíbor kasvirág kivonata támogatja a bőrregenerációt és a B3-, B5 - vitaminok a hajnövekedést segítik. A teafa-, és levendula illóolajok, valamint a Neemfa levelének kivonata a higiénikus hajas fejbőrállapotot segíti elő. • Három év feletti gy..

Gyermek és baba krémhabfürdő Dermatológiailag...

2 655Ft

rating

Bőrgyógyászatilag tesztelt Kíméletesen tisztítja a kisgyermekek bőrét. A jojoba olaj utánzsírozó hatásán túl az édesgyökér, a mandulatej hidrolizátuma, a B5- provitamin és az allantoin támogatja a hámregenerációt. A cédrus allergénmentes illóolaja segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását. Alkalmazása: 2-3 cm3-nyi krémhabfürdőt 10 liter fürdetővízben eloszlatunk. A fürdőzés után langyos vízzel leöblítjük a bőrt. *= az összetevőkben (..

Herbal baba balzsam Dermatológiailag tesztelt - 5...

pingvin, pingvines

1 258Ft

rating

A bőr környezeti ártalmaktól való védelmét támogatja a balzsam. Orvosi somkóró és a körömvirág, édesgyökér bőrregenerációt támogató kivonatát és allantoint tartalmaz. A vadárvácska, lenmag- kivonat, az érzékeny bőrt kiválóan ápoló shea vajjal, mandulatejjel, pórsáfrány és jojoba olajjal különlegesen hatékonyan óvja és táplálja a baba bőrét.Alkalmazás: vékony rétegben az ápolandó bőrfelületre felvisszük.*= az összetevőkben (INCI) csillagga..

Herbal baba krémhabfürdő Dermatológiailag tesz...
-10%

Herbal baba krémhabfürdő Dermatológiailag tesz...

krémhabfürdő, babafürdető, elefánt, elefántos, habfürdő

2 488Ft 2 239Ft -10%

rating

gyengéd bőrtisztítás Bőrgyógyászatilag tesztelt Kíméletesen tisztítja a baba bőrét. A makadámia olaj utánzsírozó hatásán túl a mandulatej hidrolizátuma, a B5- provitamin és B3-vitamin és az allantoin segíti a hámregenerációt. A csicsóka-, az édesgyökér és a körömvirág kivonata a bőrregenerációt támogatják. A cédrus allergénmentes illóolaja segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását. Alkalmazása: 10 liter fürdetővízben 2-..

Herbal baba popsivédő krém Dermatológiailag te...

maci, macikás, popsi, popsikrém, popsivédő

1 870Ft

rating

Bőrgyógyászatilag tesztelt Az orvosi somkóró és a körömvirág kivonatát, cinkoxidot és a bőrregenerációt támogató allantoint tartalmaz. A vadárvácska, lenmag- kivonat az érzékeny bőrt kiválóan ápoló shea vajjal és jojoba olajjal támogatja a baba bőrének megóvását az ún. pelenkakiütések ellen. A manuka illóolaja a megfelelő bőrhigiénés állapot kialakulását segíti.   Alkalmazása: A megtisztított, száraz bőrfelületre vékony rétegben felvisszü..

Herbal baba sampon Dermatológiailag tesztelt - 10...
-10%

Herbal baba sampon Dermatológiailag tesztelt - 10...

majom, majmos, csimpis, csimpánzos

1 280Ft 1 152Ft -10%

rating

B3-provitaminnal és B5-vitaminnalapróbojtorján kivonattalBőrgyógyászatilag tesztelt Kíméletesen tisztítja a baba fejbőrét. Az apróbojtorján kivonata és a B5-provitamin és B3-vitamin támogatja az egészséges hajszálak képződését. A cédrus illóolaja segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását. FELNŐTTEK MINDENNAPOS HAJÁPOLÁSÁRA IS ALKALMAS ! Alkalmazása: A megnedvesített hajra 1-1,5 g-nyi, a kezében tízszeresére hígított sampont vigyen fel, ..

Herbal baba sampon Dermatológiailag tesztelt - 25...
-10%

Herbal baba sampon Dermatológiailag tesztelt - 25...

majom, majmos, csimpis, csimpánzos

2 687Ft 2 418Ft -10%

rating

B5-provitaminnal és B3-vitaminnalapróbojtorján kivonattal Bőrgyógyászatilag tesztelt Kíméletesen tisztítja a baba fejbőrét. Az apróbojtorján kivonata és a B5-provitamin és B3-vitamin támogatja az egészséges hajszálak képződését. A cédrus illóolaja segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását. FELNŐTTEK MINDENNAPOS HAJÁPOLÁSÁRA IS ALKALMAS !  Alkalmazása: A megnedvesített hajra 1-1,5 g-nyi, a kezében tízszeresére hígított sampont..

Herbal bőrregeneráló olaj Dermatológiailag tes...
-15%

Herbal bőrregeneráló olaj Dermatológiailag tes...

babaolaj, zsiráf, zsiráfos,

1 340Ft 1 139Ft -15%

rating

A jojoba és ligetszépe olaj, a tökmagolaj és az allantoin segíti a bőr regenerációját és természetes védőfunkcióinak ellátását. Hatékony bőrápolást biztosít a nagyon száraz bőr számára. Alkalmazása: Vékony rétegben felvisszük a megtisztított bőrfelületre. Orbáncfű kivonat tartalma miatt a napoztatott bőrfelületre ne használja! Az olajkeverék alkalmazása esetén néhány óra elteltével csak fürdetést követően viheti napfényre gyermekét. ..

Levendulás babafürdető (93,68% ökológiai) - 1...
-10%

Levendulás babafürdető (93,68% ökológiai) - 1...

2 584Ft 2 325Ft -10%

rating

bíbor kasvirág és csicsóka kivonatával B5-vitaminnal S. L. S.- és S. L. E. S.-mentes  Hatékony és kíméletes bőrtisztító babafürdető. Bőrregenerációt elősegítő és a hajképződést támogató vitaminokkal és gyógynövények kivonatával készül. A csicsóka, bíbor kasvirág, és levendula kivonatát, valamint bőrápoló jojoba olajat tartalmaz. Alkalmazása: 2-3 cm3- nyit a 10 liter fürdővízben egyenletesen eloszlatunk. A tisztálkodás végén lan..

Ligetszépe testápoló Dermatológiailag tesztelt...

babaápoló, lovacska, , lovas, kiscsikó, csikó, paci, pacis,

3 077Ft

rating

kisbabák gondos bőrápolásáhozBőrgyógyászatilag tesztelt Könnyen felszívódó, bőrtápláló olajokban gazdag testápoló. Hidratációt és bőrregenerációt elősegítő gyógynövény kivonatokat, panthenolt és E-vitamint tartalmaz. Alkalmazása: Vékony rétegben felvisszük a megtisztított bőrfelületre.*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnakCsak magyarországi szállítási címre..

Mellápoló balzsam - 100 ml

4 795Ft

rating

A bőr rugalmasságának javulását támogatják az újrastrukturálódást segítő mandulatej hidrolizátuma, a perilla, az A-vitamin palmitát, a Chenopodium és a koriander kivonatai. Az A-, B3-, E-, C-, B5 - és a Q10- vitaminok valamint az értékes bőrtápláló olajok bársonyosan selymes, rejuvenálódó bőrt eredményeznek. A cickafarkfű, az allantoin a fenti vitaminok mellett segíti a bőrregenerációt. Alkalmazása: testápolóként naponta gyengéden a ..

Reishi & Bíbor kasvirág babafürdető Derma...

2 985Ft

rating

76% ökológiai termelésből • bíbor kasvirág és körömvirág kivonatával• B5 -vitaminnal és allantoinnal• S.L.S és S.L.E.S. mentesBŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT Kíméletes bőrtisztító babafürdető. Bőrregenerációt elősegítő és a hajképződést támogató B5-vitaminnal és bíborkasvirág, körömvirág gyógynövények kivonatával készül. A bíbor kasvirág, és levendula kivonatát, valamint bőrápoló jojoba olajat tartalmaz.  Alkalmazás: 2-3 cm3 -nyit a 10 li..

ROZA krém - 50 ml

3 580Ft

rating

A rozaceával érintett bőrfelületekre komplex ápolás. A rozáceával érintett bőrfelület komplex ápoló, normalizálódását támogató krém. Az orvosi somkóró, ginkgo, hamamelisz kivonatát valamint, rutint is tartalmaz. Továbbá a palástfű, cickafarkkóró, körömvirág, orvosi somkóró kivonata, a rozmaring illóolaja is előnyösen segíti a bőrregenerációt a  hajszálértágulatokkal és a rozáceával érintett bőrfelületen. Alkalmazása: A krémet r..

STRIA testápoló krém - 100 ml
-20%

STRIA testápoló krém - 100 ml

5 585Ft 4 468Ft -20%

rating

ginseng és tigrisfű kivonatok támogatják a bőrregenerációtbőrtápláló olajokkal bőrgyógyászatilag tesztelt Komplex összetételénél fogva a természetes eredetű bioaktív hatóanyagok, pl. búzacsíra hidrolizátum, tökmagolaj, majoranna a gyömbér kivonatával a rugalmas bőrt felépítő folyamatokat segíti. A ginseng és a B3-és B5-vitaminok, valamint a tigrisfű és a nyomelemek jelenlétében a bőrregenerációt, az egyöntetűbb bőrhám kialak..

Tételek: 1 - 20 / 20 (1 oldal)