Bio yam-mandarin fogápoló gél (66%+ Demeter) - 75 ml

A tejfog kíméletes őre s a gyerekszáj friss is lesz tőle!66%+ biodinamikus összetevővel Kisgyermekek és homeopatikus termékeket fogyasztók részére ajánljuk. • Tejfogakkal rendelkező kisgyermekek részére különösen ajánljuk a szájnyálkahártya és fogak megfelelő szájhigiénés állapotát és tisztítását biztosító, kíméletes hatóanyagokkal tisztító fogápoló gélt. Alkalmazása:1 cm3 fogkrémet a fogkefére viszünk, majd a fogtisztítás helyes.. tovább

  • 2 619Ft

A tejfog kíméletes őre s a gyerekszáj friss is lesz tőle!

66%+ biodinamikus összetevővelKisgyermekek és homeopatikus termékeket fogyasztók részére ajánljuk. • Tejfogakkal rendelkező kisgyermekek részére különösen ajánljuk a szájnyálkahártya és fogak megfelelő szájhigiénés állapotát és tisztítását biztosító, kíméletes hatóanyagokkal tisztító fogápoló gélt.


Alkalmazása:1 cm3 fogkrémet a fogkefére viszünk, majd a fogtisztítás helyes gyakorlata szerint eloszlatjuk a fogakon. Kétszer öblítsük ki a szájüreget a fogmosást követően.

 


Magyar pótcímkével szállítjuk!ÖSSZETEVŐK/INGREDIENTS (INCI): CUCURBITA PEPO FR.J.**, CHAMOMILLA RECUTITA FL. EXTR.**, DIOSCOREA BATATAS ROOT EXTR.**, AQUA, MELISSA OFFICINALIS L. EXTR.**, OCIMUM BASILICUM EXTR.**, CELLULOSE GUM, SODIUM BICARBONATE, SODIUM CARBONATE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, XYLITOL, LECITHIN, CITRUS NOBILIS P. OIL (LIMONENE)**, MELALEUCA ALTERNIFOLIA OIL (LIMONENE)*, THYMUS VULGARIS EXTR.**


Konzerválószer: SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE


*= ellenőrzött ökológiai termelésből származik


 


Tanúsítja: BIOKONTROLL, HU-ÖKO-01**= ellenőrzött biodinamikus termelésből származik

Tanúsítja: Demeter International. e. V.


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.


30-11-17

 


 


 


„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”


 


 


 


 


 


 

 

  • Legtöbbet megnézett

  • Kiemelt

  • Szuper Akciós

  • Újdonságok