Csalán sampon, zsíros hajra - 150 ml

könnyen zsírosodó hajra·         Csalán és Csombord kivonattal·         Boróka és eukaliptusz illóolajjal·         Biotinnal, B3-, B5-, E-vitaminokkal A CSALÁN SAMPON gyógynövényes illatú, a hajas fejbőr zsiradékanyag termelésének normalizálását támogató biotint, E-, B3-, B5-vitamint és gyógynövény kivonatokat t.. tovább

  • 2 594Ft

könnyen zsírosodó hajra

·         Csalán és Csombord kivonattal

·         Boróka és eukaliptusz illóolajjal

·         Biotinnal, B3-, B5-, E-vitaminokkal


A CSALÁN SAMPON gyógynövényes illatú, a hajas fejbőr zsiradékanyag termelésének normalizálását támogató biotint, E-, B3-, B5-vitamint és gyógynövény kivonatokat tartalmazó sampon. Haj és bőrkímélő összetételénél fogva, gyakori használatra is kiválóan alkalmas. A benne lévő boróka és eukaliptusz illóolajok, valamint a csombord kivonata különösen előnyösen ajánlható a korpás hajra.

Alkalmazás: a megnedvesített hajra 3-4 cm3 sampont felviszünk, alaposan átdörzsöljük, majd bő vízzel leöblítjük. Szükség esetén megismételjük a samponozást és a bő vizes kiöblítést.


*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.

Kapcsolódó termékek

 

  • Legtöbbet megnézett

  • Kiemelt

  • Szuper Akciós

  • Újdonságok