Csalán-szalmagyopár normalizáló samponhab - 150 ml

Zsíros hajra a haj zsírosodását mérséklő hatásukról ismert gyógynövények hatóanyagaival és szalmagyopár, pálmarózsa és cédrus illóolajával, valamint B5-vitaminnal készülő sampon. A zsíros, vagy könnyen zsírosodó hajas fejbőr és haj bőr- és hajkímélő alapos tisztítására ajánljuk. Praktikusan akár 2-3 naponta is alkalmazható. Alkalmazása: A megnedvesített hajas fejbőrre 30-50 cm3-nyi habot egyenletesen eloszlatunk és átdörzsöljük a tis.. tovább

  • 3 393Ft
  • Gyártó: BIOLA
  • Cikkszám:BIOLA919HU150
  • Készletinfó:Raktáron

Zsíros hajra a haj zsírosodását mérséklő hatásukról ismert gyógynövények hatóanyagaival és szalmagyopár, pálmarózsa és cédrus illóolajával, valamint B5-vitaminnal készülő sampon.
A zsíros, vagy könnyen zsírosodó hajas fejbőr és haj bőr- és hajkímélő alapos tisztítására ajánljuk. Praktikusan akár 2-3 naponta is alkalmazható.


Alkalmazása: A megnedvesített hajas fejbőrre 30-50 cm3-nyi habot egyenletesen eloszlatunk és átdörzsöljük a tisztítandó felületet majd ezt követően bő vízzel leöblítjük. Ha szükséges, a samponozást megismételjük.

A haboló a haj hosszától és szennyezettségétől függően kb. 10-15 hajmosáshoz elegendő oldatot tartalmaz.

A haj könnyebb kifésülése érdekében javasoljuk a BIOLA811 Bio Narancs-jojoba hajfényspray alkalmazását a haj alsó harmadára fújva.


ÖSSZETEVŐK(INCI): AQUA, HELIANTHUS TUBEROSUS EXTR.*, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA EXTR.*, HYSSOPUS OFFICINALIS EXTR.*, COCO GLUCOSIDE, URTICA DIOICA EXTR.*, GLYCERIN, LAURYL GLUCOSIDE, PANTHOTENIC ACID, SIMMONDSIA CHINENSIS S. OIL*, HELICHRYSUM ITALICUM OIL.*, XANTHAN GUM, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CYMBOPOGON MARTINI OIL*, PARFUM (LIMONENE, GERANIOL)o, CEDRUS ATLANTICA OIL*, CITRIC ACID

Konzerválószer: POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE

*= ellenőrzött ökológiai termelésből származik

Tanúsítja:  BIOKONTROLL, HU-ÖKO-01


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.       

 

13-11-17

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

 

  • Legtöbbet megnézett

  • Kiemelt

  • Szuper Akciós

  • Újdonságok