Fényvédelem/napozás utáni bőrápolás

Termék összehasonlítás (0)

Bíbor kasvirág fényvédő krém SPF 25 Dermatol...

4 402Ft

rating

A jelölt színárnyalatok, tájékoztató jellegűek, az alapanyagok természetes összetevői miatt enyhe színváltozás felléphet. 73 % ökológiai összetevővelközepes UVA/ UVB fényvédelemSPF25*közepesen vízálló*bőrgyógyászatilag tesztelt*bőrtápláló bioaktív hatóanyagokkalNapozáshoz közepes mértékű fényvédelmet biztosít. A fény okozta ártalmaktól és a mélyrétegi bőröregedési folyamatoktól védő antioxidánsokat tartalmazó krém.Alkalmazása: Vékony réteg..

Bio Kandilla napozás utáni time defence testáp...

2 158Ft

rating

• bőrtápláló olajokkal• Aloe j. támogatja a hidratációt• bőrregeneráló hatásukról ismert gyógynövények kivonatával készült• a barnulási folyamatokat támogató ceratonia kivonattal• A-, E-, B3- vitaminok• méhészeti eredetű anyagokat nem tartalmazNapozás utáni balzsam, amely a bőr hidratálását és regenerálását segíti. Támogatja az egyenletes barnulási folyamatokat. Cickafarkfű, ruta, kandilla, édesgyökér gyógynövények kivonatait és a barnulá..

Homoktövis fényvédő krém SPF 50+,VERY HIGH De...

5 290Ft

rating

Fehér bőrű felnőttek és gyermekek részére is! Vásároljon tanúsított BIO fényvédő krémet! A jelölt színárnyalatok, tájékoztató jellegűek, az alapanyagok természetes összetevői miatt enyhe színváltozás felléphet.  71% ökológiai összetevővel RENDKÍVÜL ERŐS UVA/ UVB FÉNYVÉDELEM SPF50 + * Bőrgyógyászatilag tesztelt. * bőrtápláló bioaktív hatóanyagokkal. Napozáshoz rendkívül erős fényvédő hatású fényvédő, te..

Kakaóvaj-turmeric fényvédő krém Dermatológia...

4 610Ft

rating

A jelölt színárnyalatok, tájékoztató jellegűek, az alapanyagok természetes összetevői miatt enyhe színváltozás felléphet. 71 % ökológiai összetevővel. bőrtápláló bioaktív hatóanyagokkal. ERŐS UVA/UVB fényvédelem. SPF 40. Napozáshoz kis mértékben szokott bőrre használható erős fényvédő hatású termék, mely testre és arcra is használható az arcápoló krém fölé. A fény okozta ártalmaktól és a mélyrétegi bőröregedési folyamatok..

Kakaóvaj-yam fényvédő krém (75,15% öko, 66%+...

5 075Ft

rating

Kis mértékben óv a napfény ártalmaitól a (nem nano méretű) ásványi fényvédők segítségével, miközben a homoktövis, kakaó és fény-yam segíti bőre szépségének megőrzését. 66%+ biodinamikus összetevővel. 77% tanúsított ökológiai összetevővel. SPF10 alacsony mértékű  fényvédelem. Napozáshoz szokott bőrre, kis mértékű fényvédő hatású testre és arcra is használható az arcápoló krém fölé. Alkalmazása: Vékony rétegben ..

Napozás utáni szoli balzsam - 100 ml

2 675Ft

rating

a bőrregenerációt támogató gyógynövény kivonatokkal és •  E-, B3-, és B5-vitaminokkal •  a hidratációt támogató uborka- és az aloe levél hatóanyagaival Napozás vagy szoláriumozás után ajánlott balzsam, amely támogatja a bőr hidratációját és rejuvenálódását. Segítik az egyenletes és gyorsabb barnulási folyamatokat a diólevél kivonata és a bőrtápláló aminosavak. A mélyrétegi ún. bőröregedési folyamatokat mér..

Orvosi somkóró fényvédő krém SPF10 Dermatol...

3 831Ft

rating

A jelölt színárnyalatok, tájékoztató jellegűek, az alapanyagok természetes összetevői miatt enyhe színváltozás felléphet. 81% ökológiai összetevővelAlacsony UVA/UVB védelem, SPF 10bőrgyógyászatilag teszteltbőrtápláló bioaktív hatóanyagokkalNapozáshoz szokott bőrre, kis mértékű fényvédő hatású testre és arcra is használható az arcápoló krém fölé. A fény okozta ártalmaktól és a mélyrétegi bőröregedési folyamatoktól való védelmet segítő anti..

Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)