Herbal baba sampon Dermatológiailag tesztelt - 250 ml

B5-provitaminnal és B3-vitaminnalapróbojtorján kivonattal Bőrgyógyászatilag tesztelt Kíméletesen tisztítja a baba fejbőrét. Az apróbojtorján kivonata és a B5-provitamin és B3-vitamin támogatja az egészséges hajszálak képződését. A cédrus illóolaja segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását. FELNŐTTEK MINDENNAPOS HAJÁPOLÁSÁRA IS ALKALMAS !  Alkalmazása: A megnedvesített hajra 1-1,5 g-nyi, a kezében tízszeresére hígított sampont.. tovább

  • 2 418Ft2 687Ft

Címkék: majom, majmos, csimpis, csimpánzos


B5-provitaminnal és B3-vitaminnal

apróbojtorján kivonattal

Bőrgyógyászatilag tesztelt


Kíméletesen tisztítja a baba fejbőrét. Az apróbojtorján kivonata és a B5-provitamin és B3-vitamin támogatja az egészséges hajszálak képződését. A cédrus illóolaja segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását. FELNŐTTEK MINDENNAPOS HAJÁPOLÁSÁRA IS ALKALMAS !

 

Alkalmazása: A megnedvesített hajra 1-1,5 g-nyi, a kezében tízszeresére hígított sampont vigyen fel, egyenletesen eloszlatva a kisgyermek hajas fejbőrén, majd bő vízzel öblítse le! A samponozást és a leöblítést megismételhetjük, és még egyszer alaposan leöblítjük langyos tiszta vízzel a fejbőrt és a hajat.

*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.


24-11-17

 

 

&nbs

 

  • Legtöbbet megnézett

  • Kiemelt

  • Szuper Akciós

  • Újdonságok