Neemfa hajbalzsam - 150 ml

*neemfa levelének kivonata*mandulatej hidrolizátum*jojoba olaj*B3, B5, és E-vitaminok*zöld mandarin illóolaja*eukaliptusz illóolajDermatológiailag tesztelten:hipoallergén A Neemfa hajbalzsam selymes fényű haj kialakulását segíti és kiválóan ápolja, előkészíti a hajat a formázáshoz. A hajhagymákat tápláló mandulatej hidrolizátuma a B3-, B5-és E-vitaminokkal az ép és egészséges szerkezetű hajszálképződést segíti elő. A neemfa leveléből készü.. tovább

  • 2 594Ft

*neemfa levelének kivonata
*mandulatej hidrolizátum
*jojoba olaj
*B3, B5, és E-vitaminok
*zöld mandarin illóolaja
*eukaliptusz illóolaj

Dermatológiailag tesztelten:
hipoallergén


A Neemfa hajbalzsam selymes fényű haj kialakulását segíti és kiválóan ápolja, előkészíti a hajat a formázáshoz. A hajhagymákat tápláló mandulatej hidrolizátuma a B3-, B5-és E-vitaminokkal az ép és egészséges szerkezetű hajszálképződést segíti elő. A neemfa leveléből készült kivonat és az eukaliptusz illóolaja a fent említett vitaminokkal az egészséges fejbőr kialakulását és a hajképződést támogatja.


 

Alkalmazása: A nedves hajra a hajszálak utolsó (nem a fejbőr felüli rész) harmadára diónyi mennyiséget felviszünk, 2-3 percig hatni hagyjuk, majd átfésüljük vele a hajat. Ezután lemossuk a hajbalzsam feleslegét.

*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.


23-11-17

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”


 

  • Legtöbbet megnézett

  • Kiemelt

  • Szuper Akciós

  • Újdonságok