RÓZSA KÉZTISZTÍTÓ HAB - 250 ml

A mezőgazdasági összetevők 100%-a ökológiai termelésből származik. Kellemes felfrissülést és bőrérzetet nyújt, a bőrkímélő bőrtisztító hatóanyagokkal kifejlesztett arc- és kézmosásra alkalmas hab. A bőrregenerációt támogató és bőrnyugtató hatóanyagjairól ismert édesgyökér-, szalmagyopár és a lenmag  kivonatok a tamanu olajával és az allantoinnal együtt elősegíti az érzékeny, kiszáradásra hajlamos bőr ápolását. Alkalmazás: A m.. tovább

  • 3 192Ft3 990Ft
  • Gyártó: BIOLA
  • Cikkszám:BIOLA953HU250
  • Készletinfó:Raktáron

A mezőgazdasági összetevők 100%-a ökológiai termelésből származik.

 

Kellemes felfrissülést és bőrérzetet nyújt, a bőrkímélő bőrtisztító hatóanyagokkal kifejlesztett arc- és kézmosásra alkalmas hab. A bőrregenerációt támogató és bőrnyugtató hatóanyagjairól ismert édesgyökér-, szalmagyopár és a lenmag  kivonatok a tamanu olajával és az allantoinnal együtt elősegíti az érzékeny, kiszáradásra hajlamos bőr ápolását.

 

Alkalmazás: A megnedvesített tisztítandó bőrfelületre 1-2 pumpálásnyi habot felviszünk, majd bő vízzel alaposan leöblítjük.

A haboló tartalma több, mint 2.000 ml tisztító hab kipumpálására alkalmas.

 

ÖSSZETEVŐK(INCI): AQUA, LINUM USITATISSIMUM S. EXTR.*, COCO GLUCOSIDE, GLYCERIN, HELICHRYSUM ARENARIA FL. W.*, GLYCYRRHIZA GLABRA R. EXTR.*, SOLIDAGO VIRGAUREA EXTR.*, -SODIUM BENZOATE, GLUCONOLACTONE, CALCIUM GLUCONATE, ALLANTOIN, CALOPHYLLUM INOPYLLUM S. OIL*, TOCOPHEROL, ROSA DAMASCENA FL. OIL*, ASCORBIC ACID, VANILLA PLANIFOLIA FR. EXTR.*

 

Konzerválószer: SODIUM BENZOATE

 

 *= ellenőrzött ökológiai termelésből származik

 

Tanúsítja:  BIOKONTROLL Hungária Nonprofit Kft, HU-ÖKO-01
Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.         

25-05-18

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

 

  • Legtöbbet megnézett

  • Kiemelt

  • Szuper Akciós

  • Újdonságok