Tusfürdő és folyékony szappan

Termék összehasonlítás (0)

Mangó Tusfürdő (75% ökológiai eredetű) - 150...

2 715Ft

rating

*Citromfű, kamilla és orvosi somkóró kivonatokkal. *Vitális és hidratált bőrállapot kialakulását segíti.  Gyengéden tisztítja bőrkímélő glükozidos tenzidekkel a bőrét. A jojoba bőrtápláló olaja mellett a hidratációt támogató mangó kivonata segíti a selymes és üde hidratált bőrállapot kialakulását. A B3 és B5 vitamin és a rozmaring illóolaja elősegíti a hámregenerációt. A szalmagyopár és narancs illóolajai támogatják a h..

Aloe & Herbs folyékony szappan - 1000 ml

7 624Ft

rating

76%  ellenőrzött ökológiai termelésből. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Érzékeny bőrre. Bőrbarát tisztítóanyagokkal.  Gyógynövények kivonatai támogatják a bőrregenerációt.  A biokozmetikum speciálisan bőrkímélő felületaktív anyagai gondosan tisztítják az érzékeny bőrt is. Az allantoin, valamint fenyő és az orvosi zsálya illóolaja a B6 vitaminnal a természetes úton történő  bőrregenerációt segíti. A ..

Aloe & Herbs folyékony szappan - 300 ml

2 710Ft

rating

76%  ellenőrzött ökológiai termelésből. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Érzékeny bőrre. Bőrbarát tisztítóanyagokkal. Gyógynövények kivonatai támogatják a bőrregenerációt.  A biokozmetikum speciálisan bőrkímélő felületaktív anyagai gondosan tisztítják az érzékeny bőrt is. Az allantoin, valamint fenyő és az orvosi zsálya illóolaja a B6 vitaminnal a természetes úton történő  bőrregeneráci..

Aloe folyékony szappan - 1000 ml

4 906Ft

rating

érzékeny bőrre• bőrbarát tisztítóanyagokkal• eukaliptusz illóolajjal Bőrkímélő felületaktív anyagai hatékonyan tisztítják az érzékeny bőrtípust is. Az aloe gél és a makadámia-dió olaj a hidratációt támogató növényi glicerinnel a harmonikus bőrállapot megőrzését segítik, és a kellemesen üde bőrérzet kialakulását támogatják. Alkalmazása: 1-2 cm3-t eloszlatunk a tisztítandó, nedves bőrfelületen, majd langyos vízzel leöblítjük.*= az összetevő..

Aloe folyékony szappan - 300 ml

2 071Ft

rating

érzékeny bőrre• bőrbarát tisztítóanyagokkal• eukaliptusz illóolajjal Bőrkímélő felületaktív anyagai hatékonyan tisztítják az érzékeny bőrtípust is. Az aloe gél és a makadámia-dió olaj a hidratációt támogató növényi glicerinnel a harmonikus bőrállapot megőrzését segítik, és a kellemesen üde bőrérzet kialakulását támogatják. Alkalmazása: 1-2 cm3-t eloszlatunk a tisztítandó, nedves bőrfelületen, majd langyos vízzel leöblítjük. *= az ö..

Bio borsmentás fürdőesszencia (90,35% öko, 90%...

4 555Ft

rating

66%  + biodinamikus összetevővel90% tanúsított ökológiai összetevővel*vitalizáló és regenerációt támogató aromaterápiás fürdőzéshezKíméletesen tisztulást nyújt bőrének.A borsmenta és eukaliptusz illóolaja a téli időszakban előnyös aromaterápiás kezelést nyújt. Az izsóp és kamilla gyógynövénykivonatok a rozmaring és muskotályzsálya illóolajával a mozgásszervi panaszok esetén jótékonyan támogató a vitalizáló és regeneráló kádfürdőzéskor.Alkalm..

Bio rózsa fürdőkrém - 150 ml

3 115Ft

rating

* S.L.S. - mentes tusolókrém száraz bőrre* hidratációt támogató lenmag és csicsóka kivonatával* vitalizáló vöröshere csíra és majoranna kivonatokkalBőrgyógyászatilag tesztelt!Hatékonyan tisztító, ápoló tusfürdő krém, érzékeny és extra száraz bőrre. Bőrkímélő bőrtisztító hatóanyagokkal készül. E- B3, B5- és az almaléből származó C-vitamint, szezám és jojoba olajat, valamint bőrregenerációt támogató csicsóka kivonatot tartalmaz. Az alma és csicsóka..

Bio rózsa fürdőkrém Dermatológiailag tesztelt...

3 311Ft

rating

* S.L.S. - mentes tusolókrém száraz bőrre.  * hidratációt támogató lenmag és csicsóka kivonatával.  * vitalizáló vöröshere csíra és majoranna kivonatokkal.  Bőrgyógyászatilag tesztelt. Hatékonyan tisztító, ápoló és hidratáló tusfürdő krém, érzékeny és extra száraz bőrre. Bőrkímélő bőrtisztító hatóanyagokkal készül. E- B3-, B5- és az almaléből származó C-vitamint, szezám és jojoba olajat, valamint bőrregenerác..

BIO SZANTÁLFA & TAMANU Tusfürdőgél - 200 m...

2 990Ft

rating

93,46 % ellenőrzött  ökológiai termelésbőlbioaktív gyógynövénykivonatok segítik a bőr regenerációjátKellemes felfrissülést biztosít a gyengéd detergensekkel készülő tusfürdő gél. A tamanu és makadámia bőrtápláló olaja, a pemetefű-, bíbor kasvirág-, orvosi zsálya, kamilla, verbena-, rozmaring-, kivonatok támogatják a harmonikus bőrállapot kialakulását. Alkalmazás: 6-8 cm3-t eloszlatunk a tisztítandó, nedves bőrfelületen, majd l..

Cédrus Tusfürdő - 200 ml

2 550Ft

rating

 •bőrbarát tisztító anyagokkal • bőrápoló mandulatej hidrolizátummal •  B3 -vitaminnal és B5  -provitaminnal   Bőrkímélő felületaktív anyagai hatékonyan tisztítják a bőrt; használata vitális, üde bőrérzet kialakulását segíti. A B3 -vitamin és B5 -provitamin, a cickafarkfű kivonatával és az allantoinnal a hámregenerációt támogatják. Alkalmazása: 2-3 cm3 -t eloszlatunk a tisztítandó n..

Cédrus Tusfürdő - 500 ml

5 185Ft

rating

•         bőrbarát tisztító anyagokkal•         bőrápoló mandulatej hidrolizátummal•         B3-vitaminnal és B5 -provitaminnalBőrkímélő felületaktív anyagai hatékonyan tisztítják a bőrt; használata vitális, üde bőrérzet kialakulását segíti. A B3-vitamin és B5-provitamin, a cickafarkfű kivonatával és az allantoinnal a hámre..

ECHINACEA FRESH INTIM MOSAKODÓ HAB – 150 ml
ÚJ
-15%

ECHINACEA FRESH INTIM MOSAKODÓ HAB – 150 ml

3 570Ft 3 035Ft -15%

rating

A mezőgazdasági összetevők 95,84% ellenőrzött ökológiai termelésből származik.  Mindennapi használatra alkalmas.  DEOAKTÍV összetevői segítenek a kellemetlen szagok kialakulásának megelőzésében.  Segít megőrizni az intim területek természetes egyensúlyát.  Bőrgyógyászatilag tesztelt. Az intim területek megfelelően higiénikus állapotának kialakulását támogatja a gyengéden és kíméletesen tisztító hab. A ..

Gyógynövényes folyékony szappan - 300 ml

4 320Ft

rating

citromfű, citrom és eukaliptusz illóolajokkalBőrkímélő cukortenzidekkel tisztítja az érzékeny bőrtípust is. A cickafarkfű és az édesgyökér kivonata a hidratáló növényi glicerinnel a bőr egészséges egyensúlyának megőrzését segítik, kellemes bőrérzetet eredményeznek. Az allantoin valamint a citromfű-, eukaliptusz-illóolajok és a B5-vitamin természetes úton a higiénikus bőrállapot fenntartása melletti hámregenerációt támogatja.Alkalmazása: 1-2 cm3-t..

Izsóp tusfürdő - 200 ml

3 113Ft

rating

·         Olíva kivonattal·         Holt-tengeri sóval·         Makadámia dió olajjal·         Homoktövis magolajjal·         Antiszeptikus hatásukról ismert illóolajokkal Az IZSÓP TUSFÜRDŐ friss illatú, kíméletes, bőrkímélő tusfürdő..

Kamillás babafürdető (70,3% öko, 66%+ Demeter)...
-20%

Kamillás babafürdető (70,3% öko, 66%+ Demeter)...

3 418Ft 2 735Ft -20%

rating

66%+ biodinamikus összetevővel70% tanúsított ökológiai összetevővel*érzékeny bőrre gyengéd bőr és hajtisztítás*bőrregenerációt támogató növényi kivonatokkal*S.L.S. és S.L.E.S. mentes termékGyengéd bőrtisztító, cukortenzidekkel készülő termék. A kisbabák fürdetéséhez már az első hetektőlhasználható. Alkalmazása: 2-3 cm3/10 L mennyiséget teszünk a fürdetővízbe. A fürdetés után langyos vízzel leöblítjük a baba bőrét.Magyar pótcímkével szállítjuk!Ös..

Mandarin-ylang-ylang tusfürdő (81,1% öko, 66%+ ...

3 931Ft

rating

66% + demeter összetevővel81% ökológiai összetevővel* érzékeny bőrre*bőrregeneráló hatásukról ismert gyógynövény kivonatokkalKíméletesen tisztítja a glükozidos tenzidekkel a bőrét. A biodinamikus termelésből származó jojoba bőrtápláló olaja mellett a hidratáló tönkölybúza kivonata segíti a selymes és üde hidratált bőrállapot kialakulását. A biodinamikus termelésből származó kamilla és búzavirág és citromfű kivonata támogatják a higiénikus bőrálla..

Melissa folyékony szappan - 300 ml

2 358Ft

rating

érzékeny bőrre* bőrbarát, természetes eredetű tisztítóanyagokkal * citromfű- és eukaliptusz illóolajokkal Bőrkímélő felületaktív anyagai és a szappanfű kivonata, hatékonyan tisztítják az érzékeny bőrtípust is. Az allantoin, a  citromfű-, eukaliptusz illóolajok és a csombord kivonata természetes úton az egészségesen normális bőrmikroflóra melletti hámregenerációt gyorsítja. Alkalmazása: 0,5-1 ml-t eloszlatunk a tisztítandó, nedves..

Power Up tusfürdő és sampon - 200 ml

2 798Ft

rating

• rozmaring, boróka és eukaliptusz illóolajokkal a haj ápolásáért • B3-vitaminnal és B5-provitaminnal • mandula fehérje hidrolizátummal • bőrápoló jojoba olajjal• S. L. S. mentes termék A bőrtisztító hatóanyagai kíméletesen és alaposan tisztítják a bőrfelületet. Üde bőrérzet kialakulását segíti az eukaliptusz illóolaja. A boróka és rozmaring illóolajok, a jojoba olaja, a B3- vitamin és B5- provitamin segíti a vit..

Power Up tusfürdő és sampon - 500 ml

5 980Ft

rating

• rozmaring, boróka és eukaliptusz illóolajokkal a haj ápolásáért• B3-vitaminnal és B5-provitaminnal• mandula fehérje hidrolizátummal• bőrápoló jojoba olajjal• S. L. S. mentes termék A bőrtisztító hatóanyagai kíméletesen és alaposan tisztítják a bőrfelületet. Üde bőrérzet kialakulását segíti az eukaliptusz illóolaja. A boróka és rozmaring illóolajok, a jojoba olaja, a B3- vitamin és B5- provitamin segíti a vitális bőrregenerációt és az ..

Reishi krémtusfürdő (natúr) - 200 ml

3 684Ft

rating

Bőrbarát tisztító hatóanyagokkalbőrápoló mandulatej hidrolizátummal és jojoba olajjalGanoderma gomba kivonatát tartalmazzaKülönleges bőrkímélő felületaktív anyagai hatékonyan tisztítják az érzékeny bőrtípust is. A B3- vitaminnal és B5- provitaminnal a salaktalanítást támogató csalánlevél kivonata és az allantoinnal együtt a hámregenerációt segítik. A Ganoderma lucidum (reishi, linghzi) gomba és a cickafarkfű kivonatát is tartalmazza a termék...

Rozmaring tusfürdő (70,25% öko, 66%+ Demeter) -...

3 733Ft

rating

66%+ biodinamikus összetevővel70% tanúsított ökológiai összetevővel*bőrregenerációt támogató gyógynövény kivonatokkal és vitaminokkalKíméletes bőrtisztító, felfrissülést hozó tusfürdő, amely samponozáshoz is használható. B3- és B5-vitaminokat, valamint kamilla, rozmaring, körömvirág, izsóp, citromfű gyógynövény kivonatokat tartalmaz, amelyek támogatják a bőrregenerációt.Alkalmazása: Mogyorónyi (4-5 cm3) mennyiségű tusfürdőt a nedves bőrfelületen ..

RÓZSA KÉZTISZTÍTÓ HAB - 250 ml
-20%

RÓZSA KÉZTISZTÍTÓ HAB - 250 ml

3 990Ft 3 192Ft -20%

rating

A mezőgazdasági összetevők 100%-a ökológiai termelésből származik. Kellemes felfrissülést és bőrérzetet nyújt, a bőrkímélő bőrtisztító hatóanyagokkal kifejlesztett arc- és kézmosásra alkalmas hab. A bőrregenerációt támogató és bőrnyugtató hatóanyagjairól ismert édesgyökér-, szalmagyopár és a lenmag  kivonatok a tamanu olajával és az allantoinnal együtt elősegíti az érzékeny, kiszáradásra hajlamos bőr ápolását. Alkalmazás: A m..

Sárgabarack fürdőbalzsam - 200 ml
-20%

Sárgabarack fürdőbalzsam - 200 ml

3 350Ft 2 680Ft -20%

rating

extra érzékeny bőr tisztítására• hidratáló uborka és lenmag kivonatokkal• birs kivonattal és barackmagolajjal Hatékony és bőrkímélő hidratáló tusfürdő balzsam, érzékeny és extra száraz bőrre. E-, B3 - és C-vitamint, kukoricacsíra és barackmag olajat, hámosító allantoint, valamint vadárvácska kivonatot tartalmaz. Az uborka juice a tartós hidratációt és a birs kivonata, a szőlőlé bioaktív hatóanyagai a további bőrápoláshoz jó előkészítést biz..

TAMANU & TEAFAOLAJ INTIM MOSAKODÓ GÉL - 150 ...
ÚJ
-20%

TAMANU & TEAFAOLAJ INTIM MOSAKODÓ GÉL - 150 ...

3 588Ft 2 870Ft -20%

rating

A mezőgazdasági összetevők 95,1% ellenőrzött ökológiai termelésből származik.  Mindennapi használatra alkalmas. DEOAKTÍV összetevői segítenek a kellemetlen szagok kialakulásának megelőzésében. Segít megőrizni az intim területek természetes egyensúlyát.   Bőrgyógyászatilag tesztelt.  Az intim területek megfelelően higiénikus állapotán..

Tételek: 1 - 24 / 28 (2 oldal)